Schutting Naaldwijk

Op zoek naar een beton schutting bij u in Naaldwijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten kunnen de houten schutting correct monteren. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Naaldwijk

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Naaldwijk.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Naaldwijk is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Naaldwijk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Naaldwijk.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Naaldwijk

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Amerongen
schutting Benschop
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Onstwedde
schutting Druten
schutting Breda
schutting Bennekom
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Almere-Buiten
schutting Venhuizen
schutting Oude Wetering
schutting Aalden