Schutting Humbeek

Op het web aan het kijken voor een beton schutting Humbeek? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Humbeek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Humbeek

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Humbeek bent u zeker van een perfect eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Humbeek erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting Humbeek zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Humbeek.

Tuin schermen Humbeek

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Humbeek

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Humbeek.

Een tuinafscheiding kopen Humbeek hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Humbeek is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Humbeek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Humbeek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Humbeek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Humbeek van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Humbeek

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Humbeek is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Humbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Humbeek

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Twello
schutting Dommelen
schutting Philippine
schutting Boekelo
schutting Nijnsel
schutting Steenwijkerwold
schutting Eemnes
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Limmen
schutting Surhuisterveen
schutting Weesp
schutting Reeuwijk