Schutting Humbeek

Op zoek naar een moderne schutting Humbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Humbeek. Het plaatsen van een een schutting Humbeek kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Humbeek

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Humbeek foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Humbeek gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Humbeek bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Humbeek.

Tuinschermen Humbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Humbeek

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Humbeek: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Humbeek die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Humbeek.

Een tuinafscheiding kopen Humbeek hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Humbeek is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Humbeek. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Humbeek.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Humbeek. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Humbeek.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Humbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Humbeek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Humbeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Humbeek

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stellendam
schutting Harkema
schutting Vlagtwedde
schutting Kamerik
schutting Sint Odiliënberg
schutting Emmeloord
schutting Sneek
schutting Leersum
schutting Middelharnis
schutting Handel
schutting Heino
schutting Driebergen-Rijsenburg