Schutting Schipluiden

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Schipluiden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het zetten van een schutting bij u in Schipluiden kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Schipluiden

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Schipluiden.

Een schutting plaatsen in Schipluiden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Schipluiden is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Schipluiden.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Schipluiden.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Schipluiden

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Soesterberg
schutting Kloosterzande
schutting Heinkenszand
schutting Zuidwolde
schutting Almere-Stad
schutting Doorn
schutting Gerwen
schutting Musselkanaal
schutting Geldermalsen
schutting Arcen
schutting Nijverdal
schutting Dwingeloo