Schutting Schipluiden

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Schipluiden? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Schipluiden. Het plaatsen van een schuttingen Schipluiden kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schipluiden

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Schipluiden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Schipluiden gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Schipluiden zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Schipluiden. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schipluiden.

Tuinschermen Schipluiden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Schipluiden

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Schipluiden uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Schipluiden.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Schipluiden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Schipluiden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Schipluiden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Schipluiden. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Schipluiden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Schipluiden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Schipluiden is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Schipluiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Schipluiden

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Annaparochie
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Kessel
schutting Liessel
schutting Purmerend
schutting Pijnacker
schutting Nederhorst
schutting Gameren
schutting Avenhorn
schutting Kudelstaart
schutting Holten
schutting Bergen op Zoom