Schutting Oldenzaal

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Oldenzaal? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schutting is circa 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Oldenzaal

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Oldenzaal.

Een erfafscheiding kopen in Oldenzaal hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Oldenzaal is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Oldenzaal? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Oldenzaal. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Oldenzaal. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oldenzaal

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maasdijk
schutting Obdam
schutting Wijk en Aalburg
schutting Olst
schutting Oosterland
schutting Riel
schutting Beemster
schutting Oenkerk
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Wintelre
schutting Volendam
schutting Winkel