Schutting Oldenzaal

Rond aan het kijken voor een beton schutting Oldenzaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Oldenzaal. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oldenzaal

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Oldenzaal, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Oldenzaal bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen Oldenzaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Oldenzaal.

Tuinschermen Oldenzaal

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Oldenzaal

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oldenzaal: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Oldenzaal.

Een schutting plaatsen Oldenzaal hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oldenzaal is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Oldenzaal zult aantreffen voor uw woning in Oldenzaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Oldenzaal eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Oldenzaal. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Oldenzaal bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Oldenzaal gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Oldenzaal

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Oldenzaal is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Oldenzaal

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odijk
schutting Bathmen
schutting Renswoude
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Elst
schutting Ravenstein
schutting Goedereede
schutting Brakel
schutting Gerwen
schutting Nieuwerkerk
schutting Ameide
schutting Arkel