Schutting Wommels

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Wommels? Prins schuttingen kan de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Wommels

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Wommels.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Wommels is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Wommels. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres bij u in Wommels? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Wommels. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Wommels. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wommels

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Geertruidenberg
schutting Oostvoorne
schutting Muiden
schutting Diessen
schutting Nagele
schutting Andelst
schutting Drunen
schutting Maartensdijk
schutting Nibbixwoud
schutting Susteren
schutting Nieuwleusen
schutting Aalden