Schutting Wommels

Op zoek naar een moderne schutting Wommels? Prins schuttingen kan de schuttingen Wommels bezorgen of monteren de nieuwe schuttingen Wommels bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Wommels kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wommels

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Wommels correct zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Wommels gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Wommels bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Wommels.

Tuinschermen Wommels

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wommels

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Wommels: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Wommels die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Wommels.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wommels is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Wommels die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Wommels.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Wommels.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Wommels van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Wommels

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wommels nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Wommels

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meerssen
schutting Rijswijk
schutting Middelrode
schutting Lopik
schutting Baarle-Hertog
schutting Riel
schutting Gilze
schutting Biezelinge
schutting Almkerk
schutting Riel
schutting Roosendaal
schutting Woerden