Schutting Wommels

Op zoek naar een luxe schutting Wommels? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Wommels. Het monteren van een schuttingen Wommels kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wommels

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Wommels bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schutting Wommels vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Wommels zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Wommels. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wommels.

Tuinschermen Wommels

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wommels

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Wommels die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Wommels.

Een schutting plaatsen Wommels hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Wommels is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Wommels. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Wommels.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wommels.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Wommels van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Wommels

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Wommels. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Wommels

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overloon
schutting Huister Heide
schutting Hank
schutting Goor
schutting Nijmegen
schutting Spijkenisse
schutting Nieuwegein
schutting Avenhorn
schutting Nijeveen
schutting Ossendrecht
schutting Beek
schutting Schoonhoven