Schutting Hoogkerk

Op zoek naar een nieuwe tuinafscheiding Hoogkerk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Hoogkerk. Het monteren van een schutting Hoogkerk kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Hoogkerk

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Hoogkerk bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Hoogkerk.

Een tuinafscheiding plaatsen Hoogkerk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hoogkerk is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding zal vinden Hoogkerk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70& van alle tuinafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben we Hoogkerk eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Hoogkerk zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogkerk

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Klazienaveen
schutting Neede
schutting Nieuw-Vennep
schutting Almelo
schutting Hulst
schutting Reeuwijk
schutting Kaatsheuvel
schutting Koudekerke
schutting Hoek van Holland
schutting Benschop
schutting Ulrum