Schutting Hoogkerk

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hoogkerk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Hoogkerk kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Hoogkerk

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Hoogkerk.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Hoogkerk is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Hoogkerk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres bij u in Hoogkerk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Hoogkerk.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogkerk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loenen
schutting Ilpendam
schutting Sint Willebrord
schutting Loenen
schutting Budel
schutting Dinxperlo
schutting Ouddorp
schutting Heerde
schutting Gemert
schutting Schoonoord
schutting Uithoorn
schutting Meerlo