Schutting Hoogkerk

Op zoek naar een hout beton schutting Hoogkerk? Prins schuttingen kan de schuttingen Hoogkerk op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Hoogkerk deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogkerk

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Hoogkerk. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Hoogkerk vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Hoogkerk bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogkerk.

Tuin schermen Hoogkerk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Hoogkerk

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoogkerk.

Een schutting plaatsen Hoogkerk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogkerk is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Hoogkerk die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben we Hoogkerk eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Hoogkerk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Hoogkerk.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Hoogkerk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Hoogkerk

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Hoogkerk is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hoogkerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hoogkerk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoofddorp
schutting Sint Willebrord
schutting Purmerend
schutting Egmond aan Zee
schutting Haaften
schutting Ameide
schutting Axel
schutting Gemert
schutting Groet
schutting Bladel
schutting Elspeet
schutting Geesteren