Schutting Millen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Millen? Wij kunnen uw schuttingen Millen bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Millen vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Millen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Millen perfect zetten. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Millen erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De basis van dit type tuinafscheidingen Millen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Millen.

Tuinschermen Millen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Millen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Millen uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Millen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Millen die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Millen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Millen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Millen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Millen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Millen.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Millen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Millen

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Millen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Millen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Millen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eindhoven
schutting Drunen
schutting Abcoude
schutting Breezand
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Breedeweg
schutting Aalden
schutting Schinveld
schutting Breugel
schutting Reeuwijk
schutting Eelde
schutting Halsteren