Schutting Ulft

Op zoek naar een hout beton schutting Ulft? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Ulft. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulft

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Ulft foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ulft erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze soort schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Ulft zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Ulft.

Tuin schermen Ulft

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ulft

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Ulft.

Een schutting plaatsen Ulft hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ulft is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Ulft zal aantreffen voor uw woning in Ulft. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Ulft.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Ulft. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Ulft.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Ulft gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Ulft

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Ulft is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Ulft

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoven
schutting Norg
schutting Baarlo
schutting Vijfhuizen
schutting Hillegom
schutting Assen
schutting Muntendam
schutting ’s Gravenmoer
schutting Wierden
schutting Boxmeer
schutting IJmond
schutting Soesterberg