Schutting Ulft

Op zoek naar een nieuwe schutting Ulft? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Ulft. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulft

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Ulft, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ulft erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Ulft.

Tuin schermen Ulft

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ulft

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ulft.

Een schutting plaatsen Ulft hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ulft is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Ulft. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Ulft.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Ulft. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Ulft. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Ulft gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ulft

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Ulft nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Ulft

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lienden
schutting Stolwijk
schutting Lichtenvoorde
schutting Gennep
schutting Haaksbergen
schutting Vlissingen
schutting Wapenveld
schutting Broek op Langedijk
schutting Raamsdonksveer
schutting Stein
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Opmeer