Schutting Ulft

Op zoek naar een beton schutting bij u in Ulft? Prins schuttingen kan de schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Ulft

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Ulft.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Ulft is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Ulft? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Ulft.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ulft

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nunspeet
schutting Huissen
schutting Overasselt
schutting Heukelum
schutting Halfweg
schutting Nunspeet
schutting Nieuw-Vennep
schutting Bergentheim
schutting Overdinkel
schutting Houten
schutting Oud-Beijerland
schutting ‘s-Gravenhage