Schutting Ulft

Rond aan het kijken voor een nieuwe tuinafscheiding Ulft? Wij kunnen uw schutting leveren of monteren de nieuwe schutting Ulft bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw tuinafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw tuinafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Ulft

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type tuinafscheidingen Ulft bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Ulft. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Ulft.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Ulft is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Ulft. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Ulft eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Ulft.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Ulft

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hulsen
schutting Best
schutting Weerselo
schutting Leek
schutting Stein
schutting Sassenheim
schutting Woudrichem
schutting Ter Heijde
schutting Lopik
schutting Gemert
schutting Geffen
schutting Voerendaal