Schutting Ramsdonk

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting Ramsdonk? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Ramsdonk. Het bouwen van een schuttingen Ramsdonk kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ramsdonk

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Ramsdonk bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Ramsdonk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ramsdonk.

Tuinschermen Ramsdonk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ramsdonk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Ramsdonk.

Een tuinafscheiding kopen Ramsdonk hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ramsdonk is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ramsdonk. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Ramsdonk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Ramsdonk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ramsdonk. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ramsdonk gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ramsdonk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ramsdonk. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Ramsdonk

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Echt
schutting Broek op Langedijk
schutting IJburg
schutting Sint Jansteen
schutting Aalst
schutting Tegelen
schutting Oeffelt
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Hillegom
schutting Goor
schutting Renkum
schutting Clinge