Schutting Ramsdonk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ramsdonk? Wij kunnen uw schutting Ramsdonk bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Ramsdonk deskundig en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Ramsdonk kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ramsdonk

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Ramsdonk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type schutting Ramsdonk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Ramsdonk.

Tuin schermen Ramsdonk

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ramsdonk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Ramsdonk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Ramsdonk is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Ramsdonk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Ramsdonk voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Ramsdonk. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Ramsdonk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Ramsdonk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ramsdonk

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Ramsdonk niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Ramsdonk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ramsdonk

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deest
schutting Grijpskerk
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Ulft
schutting Uden
schutting Zevenbergen
schutting Norg
schutting Berlicum
schutting Annen
schutting Beerta
schutting Zelhem
schutting IJsselstein