Schutting Lauw

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Lauw? Prins schuttingen kan uw schuttingen Lauw op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Lauw vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lauw

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Lauw bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Lauw erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Lauw. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Lauw.

Tuinschermen Lauw

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lauw

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Lauw uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lauw: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Lauw die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Lauw.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Lauw is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Lauw zal vinden voor uw woning in Lauw. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben wij Lauw eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Lauw. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Lauw.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Lauw van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Lauw

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Lauw is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Lauw

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogerheide
schutting Hoogwoud
schutting Anna-Paulowna
schutting Willemstad
schutting Sleen
schutting Clinge
schutting Velden
schutting Joure
schutting Halfweg
schutting Doorn
schutting Westkapelle
schutting Bathmen