Schutting Lauw

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Lauw? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van tuinafscheidingen Lauw. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de tuinafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van tuinafscheidingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Schutting Lauw

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Lauw bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding plaatsen Lauw.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Lauw is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw huis Lauw. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Lauw.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Lauw. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of schutting Lauw bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Lauw

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heech
schutting Holwerd
schutting Tilburg
schutting Gendt
schutting Biddinghuizen
schutting Grootegast
schutting Nederweert
schutting Volkel
schutting ‘t Harde
schutting Klaaswaal
schutting Wervershoof
schutting Well