Schutting Kobbegem

Op zoek naar een moderne schutting Kobbegem? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Kobbegem. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kobbegem

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Kobbegem bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Kobbegem erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Kobbegem. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Kobbegem.

Tuin schermen Kobbegem

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Kobbegem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Kobbegem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kobbegem is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Kobbegem zult aantreffen voor uw woning in Kobbegem. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Kobbegem.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Kobbegem.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Kobbegem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kobbegem

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kobbegem nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Kobbegem

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voorthuizen
schutting Eemnes
schutting Emmeloord
schutting Helmond
schutting Breugel
schutting Oude Wetering
schutting Niekerk
schutting Almelo
schutting Linne
schutting Witmarsum
schutting Dreumel
schutting Leerdam