Schutting Kobbegem

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Kobbegem? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Kobbegem. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kobbegem

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Kobbegem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kobbegem erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Kobbegem bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Kobbegem.

Tuin schermen Kobbegem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kobbegem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Kobbegem die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Kobbegem.

Een tuinafscheiding kopen Kobbegem hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Kobbegem is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Kobbegem zal vinden voor uw woning in Kobbegem. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Kobbegem.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Kobbegem plaatsen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kobbegem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kobbegem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Kobbegem is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Kobbegem

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harlingen
schutting Liessel
schutting Middelharnis
schutting Asperen
schutting Ulvenhout
schutting Prinsenbeek
schutting Grootegast
schutting Middelbeers
schutting Helvoirt
schutting Baarlo
schutting Elspeet
schutting Vaals