Schutting Opglabbeek

Op zoek naar een moderne schutting Opglabbeek? Prins schuttingen kan de schuttingen Opglabbeek bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Opglabbeek deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opglabbeek

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schutting Opglabbeek. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Opglabbeek vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Opglabbeek bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Opglabbeek.

Tuin schermen Opglabbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Opglabbeek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Opglabbeek uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Opglabbeek: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Opglabbeek.

Een tuinafscheiding kopen Opglabbeek hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Opglabbeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Opglabbeek zult tegenkomen voor uw woning in Opglabbeek. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Opglabbeek.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Opglabbeek. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Opglabbeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Opglabbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Opglabbeek is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Opglabbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opglabbeek

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tiel
schutting Wommels
schutting Renswoude
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Diessen
schutting Muntendam
schutting Wervershoof
schutting Zeewolde
schutting Nijmegen
schutting Venlo
schutting Urk
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel