Schutting Opglabbeek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Opglabbeek? Prins schuttingen kan uw schutting Opglabbeek leveren of zetten de nieuwe schutting Opglabbeek bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opglabbeek

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schutting Opglabbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Opglabbeek gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Opglabbeek bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Opglabbeek. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Opglabbeek.

Tuin schermen Opglabbeek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Opglabbeek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Opglabbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Opglabbeek is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Opglabbeek die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Opglabbeek.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Opglabbeek. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Opglabbeek plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Opglabbeek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Opglabbeek

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting Opglabbeek is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Opglabbeek

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hengelo
schutting Obdam
schutting Krabbendijke
schutting Zevenhuizen
schutting Rijsbergen
schutting Hattem
schutting Vaals
schutting Heech
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Blerick
schutting Belfeld
schutting Lochem