Schutting Zuidhorn

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Zuidhorn? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een degelijk resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Zuidhorn

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Zuidhorn.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zuidhorn is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Zuidhorn. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Zuidhorn? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Zuidhorn bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuidhorn

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kloosterzande
schutting Emmer-Compascuum
schutting Dalen
schutting Bleskensgraaf
schutting Mill
schutting Uden
schutting Purmerend
schutting Gerwen
schutting Benthuizen
schutting Zwartemeer
schutting Wintelre
schutting Hank