Schutting Zuidhorn

Rond aan het kijken voor een beton schutting Zuidhorn? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Zuidhorn. Het zetten van een een schutting Zuidhorn kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidhorn

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Zuidhorn perfect zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Zuidhorn erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zuidhorn.

Tuinschermen Zuidhorn

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Zuidhorn

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zuidhorn: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Zuidhorn.

Een schutting plaatsen Zuidhorn hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Zuidhorn is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Zuidhorn die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Zuidhorn.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Zuidhorn. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Zuidhorn.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuidhorn

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Zuidhorn nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Zuidhorn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zuidhorn

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liempde
schutting Leens
schutting Panningen
schutting Musselkanaal
schutting Klimmen
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Vinkeveen
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Melick
schutting Oud-Beijerland
schutting Wezep
schutting Kerkrade