Schutting Aalst

Op zoek naar een nieuwe schutting Aalst? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Aalst. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Aalst

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Aalst, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Aalst bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Aalst. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Aalst.

Tuinschermen Aalst

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Aalst

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Aalst uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Aalst.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Aalst is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Aalst. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Aalst voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Aalst.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Aalst van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Aalst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Aalst. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Aalst heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Aalst

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Veghel
schutting Loon op Zand
schutting Doornenburg
schutting Born
schutting Moergestel
schutting Hengelo
schutting Wijlre
schutting Ede
schutting Streefkerk
schutting Middelrode
schutting Waalwijk
schutting Bosschenhoofd