Schutting Aalst

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Aalst? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Aalst

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Aalst.

Een schutting kopen in Aalst hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Aalst is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Aalst. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben we bij u in Aalst eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Erfafscheiding kopen Aalst. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Aalst zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Aalst

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nieuwendijk
schutting Lisserbroek
schutting Zwartsluis
schutting Wijlre
schutting Liessel
schutting Ulrum
schutting Asten
schutting Haamstede
schutting Langenboom
schutting Riethoven
schutting Mook
schutting Middelbeers