Schutting Halfgalg

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Halfgalg? Wij kunnen uw schuttingen Halfgalg bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Halfgalg bekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halfgalg

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Halfgalg bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Halfgalg erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Halfgalg.

Tuin schermen Halfgalg

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Halfgalg

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Halfgalg.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Halfgalg is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Halfgalg die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Halfgalg.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Halfgalg zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Halfgalg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Halfgalg

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Halfgalg. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Halfgalg

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellevoetsluis
schutting Willemstad
schutting Nieuwendijk
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Groesbeek
schutting Kamperland
schutting Oldebroek
schutting Vroomshoop
schutting Niekerk
schutting Den Dungen
schutting Meerssen
schutting Andijk