Schutting Neer

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Neer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Neer. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neer

We werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Neer. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Neer erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen Neer. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Neer.

Tuinschermen Neer

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Neer

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Neer uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Neer die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Neer.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Neer is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Neer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij Neer voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Neer zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Neer van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Neer

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Neer. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Neer

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Coevorden
schutting Swalmen
schutting Vlodrop
schutting Puttershoek
schutting Teteringen
schutting De Wijk
schutting Bussum
schutting Kesteren
schutting Smilde
schutting Strijen
schutting Heino
schutting Akersloot