Schutting Neer

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Neer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Neer

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Neer.

Een schutting kopen in Neer hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Neer is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zal tegenkomen bij u in Neer. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Neer.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Neer. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Neer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Helmond-Dierdonk
schutting Ilpendam
schutting Doetinchem
schutting Sint Willebrord
schutting Zierikzee
schutting Oosterhesselen
schutting Didam
schutting Budel
schutting Maasbree
schutting Klazienaveen
schutting Goudswaard
schutting Leens