Schutting Rauw

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Rauw? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Rauw. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rauw

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Rauw foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Rauw vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Rauw bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Rauw.

Tuin schermen Rauw

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Rauw

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Rauw: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Rauw.

Een schutting plaatsen Rauw hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Rauw is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Rauw die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Rauw.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Rauw zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Rauw van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Rauw

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Rauw is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Rauw

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elburg
schutting Meppel
schutting Stadskanaal
schutting Weerselo
schutting Damwoude
schutting Mierlo
schutting Lienden
schutting Gemert
schutting Castricum
schutting Heerenveen
schutting Dommelen
schutting Ruinerwold