Schutting Kasterlee

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Kasterlee? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Kasterlee. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kasterlee

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Kasterlee foutloos zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kasterlee erg populair, hedendaags kiezen minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Kasterlee zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Kasterlee.

Tuin schermen Kasterlee

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Kasterlee

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Kasterlee.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Kasterlee is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Kasterlee die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Kasterlee? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Schutting kopen Kasterlee. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Kasterlee.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kasterlee.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Kasterlee

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kasterlee niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kasterlee

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijen
schutting Doetinchem
schutting Dokkum
schutting Oudenbosch
schutting Malden
schutting Riel
schutting Spaubeek
schutting Monnickendam
schutting Geertruidenberg
schutting Dirksland
schutting Sint Jansteen
schutting Marknesse