Schutting Baarn

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Baarn? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Baarn. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Baarn

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Baarn foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Baarn vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Baarn bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Baarn. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Baarn.

Tuin schermen Baarn

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Baarn

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Baarn uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Baarn: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Baarn die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Baarn.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Baarn is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Baarn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres Baarn.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Baarn. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Baarn plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Baarn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Baarn

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Baarn. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Baarn

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herwijnen
schutting Wintelre
schutting Sint Maartensdijk
schutting Mijdrecht
schutting Maasland
schutting Heinenoord
schutting Pannerden
schutting Nuland
schutting Haastrecht
schutting Naaldwijk
schutting Spakenburg
schutting Vogelwaarde