Schutting Baarn

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Baarn? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Baarn kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Baarn

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Baarn.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Baarn is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Baarn.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij zetten in Baarn. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Baarn

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Valkenswaard
schutting Hoek
schutting Heiloo
schutting Hardegarijp
schutting Oeffelt
schutting Nuland
schutting Deventer
schutting Panningen
schutting Albergen
schutting Werkhoven
schutting Breukelen
schutting Achterveld