Schutting Lemelerveld

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Lemelerveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Lemelerveld kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Lemelerveld

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Lemelerveld.

Een schutting plaatsen in Lemelerveld hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Lemelerveld is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Lemelerveld. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Lemelerveld? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Lemelerveld zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Lemelerveld

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Callantsoog
schutting Heythuysen
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Rotterdam
schutting Bedum
schutting Rijsoord
schutting Schoonhoven
schutting Westzaan
schutting Muntendam
schutting Maasdijk
schutting Enschede
schutting Rijswijk