Schutting Lemelerveld

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Lemelerveld? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Lemelerveld. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lemelerveld

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Lemelerveld bent u zeker van een eerlijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Lemelerveld vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Lemelerveld zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Lemelerveld.

Tuinschermen Lemelerveld

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lemelerveld

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Lemelerveld die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Lemelerveld.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Lemelerveld is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Lemelerveld zal tegenkomen voor uw woning in Lemelerveld. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Lemelerveld eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Lemelerveld.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Lemelerveld van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Lemelerveld

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Lemelerveld niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Lemelerveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Lemelerveld

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Merum
schutting Doetinchem
schutting Laren
schutting Oudenbosch
schutting Harderwijk
schutting Mook
schutting Ter Apel
schutting Haaren
schutting Ooltgensplaat
schutting Belfeld
schutting Biddinghuizen
schutting Westkapelle