Schutting Marum

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Marum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Marum

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Marum.

Een schutting plaatsen in Marum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Marum is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Marum. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin bij u in Marum? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Marum.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Marum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwendijk
schutting Raamsdonk
schutting Asperen
schutting Loppersum
schutting Hedel
schutting Montfoort
schutting Erica
schutting Heerlen
schutting Sambeek
schutting Hengelo
schutting Haaren
schutting Hedel