Schutting Marum

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Marum? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Marum. Het monteren van een een schutting Marum kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Marum

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het monteren van schuttingen Marum. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Marum gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Marum.

Tuinschermen Marum

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Marum

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Marum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Marum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Marum die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Marum? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Marum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Marum bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Marum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Marum

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Marum niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Marum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Marum

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klazienaveen
schutting Driemond
schutting Ossendrecht
schutting Ootmarsum
schutting Ursem
schutting Uddel
schutting Doorn
schutting Assendelft
schutting Loosdrecht
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Sint Odiliënberg
schutting Oostvoorne