Schutting Marum

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Marum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Marum. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Marum

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Marum bent u verzekerd van een correct resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Marum vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Marum zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Marum. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Marum.

Tuinschermen Marum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Marum

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Marum uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Marum.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Marum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Marum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Marum? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Marum.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Marum van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Marum

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Marum is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Marum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Marum

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Minnertsga
schutting Huissen
schutting Zevenbergen
schutting Oldenzaal
schutting Steenwijkerwold
schutting Dinteloord
schutting Borgharen
schutting Sint Maartensdijk
schutting Kollum
schutting Beegden
schutting Appelscha
schutting Waarland