Schutting Meeuwen-Gruitrode

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Meeuwen-Gruitrode? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Meeuwen-Gruitrode. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meeuwen-Gruitrode

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Meeuwen-Gruitrode foutloos monteren. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Meeuwen-Gruitrode zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Meeuwen-Gruitrode.

Tuinschermen Meeuwen-Gruitrode

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Meeuwen-Gruitrode

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Meeuwen-Gruitrode: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Meeuwen-Gruitrode die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Meeuwen-Gruitrode.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Meeuwen-Gruitrode is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Meeuwen-Gruitrode die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Meeuwen-Gruitrode? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Meeuwen-Gruitrode. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Meeuwen-Gruitrode.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Meeuwen-Gruitrode gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Meeuwen-Gruitrode

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Meeuwen-Gruitrode. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Meeuwen-Gruitrode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Meeuwen-Gruitrode

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit diverse type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Valkenburg
schutting Haarlem
schutting Schoonhoven
schutting Vuren
schutting Oisterwijk
schutting Hapert
schutting Baarle-Nassau
schutting Wagenborgen
schutting Baarlo
schutting Surhuisterveen
schutting Linschoten
schutting Limbricht