Schutting Meeuwen-Gruitrode

Op zoek naar een moderne schutting Meeuwen-Gruitrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Meeuwen-Gruitrode. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Meeuwen-Gruitrode

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Meeuwen-Gruitrode correct zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Meeuwen-Gruitrode vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Meeuwen-Gruitrode.

Tuin schermen Meeuwen-Gruitrode

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Meeuwen-Gruitrode

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Meeuwen-Gruitrode.

Een schutting kopen Meeuwen-Gruitrode hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Meeuwen-Gruitrode is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Meeuwen-Gruitrode. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij Meeuwen-Gruitrode eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Meeuwen-Gruitrode bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Meeuwen-Gruitrode gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout en Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Meeuwen-Gruitrode

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Meeuwen-Gruitrode is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Meeuwen-Gruitrode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Meeuwen-Gruitrode

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Malden
schutting Reuver
schutting Aalburg
schutting Doornenburg
schutting IJsselstein
schutting Almere-Buiten
schutting Almere
schutting Wouw
schutting Overloon
schutting Liempde
schutting Hedel
schutting Bakel