Schutting Dwingeloo

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Dwingeloo? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting. Het monteren van een schutting bij u in Dwingeloo kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Dwingeloo

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Dwingeloo.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Dwingeloo is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Dwingeloo. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Misschien hebben we bij u in Dwingeloo voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Dwingeloo.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dwingeloo

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Vogelwaarde
schutting Franeker
schutting Oost-Souburg
schutting Landsmeer
schutting Genemuiden
schutting Hattem
schutting Eemnes
schutting Baarle-Nassau
schutting Tollebeek
schutting Putte
schutting Amsterdam
schutting Geesteren