Schutting Dwingeloo

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Dwingeloo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Dwingeloo. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dwingeloo

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Dwingeloo foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Dwingeloo vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Dwingeloo bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Dwingeloo.

Tuinschermen Dwingeloo

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Dwingeloo

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Dwingeloo die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Dwingeloo.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Dwingeloo is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Dwingeloo die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Dwingeloo.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Dwingeloo.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Dwingeloo gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Dwingeloo

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Dwingeloo. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Dwingeloo

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Appingedam
schutting Haalderen
schutting Made
schutting Hoogezand
schutting Berghem
schutting Klimmen
schutting Valkenswaard
schutting Haastrecht
schutting Baarle-Hertog
schutting Heerde
schutting Aalst
schutting Borculo