Schutting Halfweg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Halfweg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het bouwen van een schutting bij u in Halfweg kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Halfweg

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding plaatsen Halfweg.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Halfweg is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Halfweg? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Halfweg bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Halfweg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vogelenzang
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Linschoten
schutting Sluis
schutting Aardenburg
schutting Hoven
schutting Axel
schutting Dwingeloo
schutting Klaaswaal
schutting De Zilk
schutting Zuidwolde
schutting IJmond