Schutting Halfweg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Halfweg? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Halfweg. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halfweg

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Halfweg bent u verzekerd van een goed eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Halfweg gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Halfweg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Halfweg.

Tuin schermen Halfweg

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Halfweg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Halfweg: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Halfweg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Halfweg is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Halfweg zult vinden voor uw woning in Halfweg. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Halfweg? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Halfweg. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Halfweg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Halfweg

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Halfweg. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Halfweg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Opheusden
schutting Wintelre
schutting Harlingen
schutting Rheden
schutting Ten Boer
schutting Beekbergen
schutting Ooij
schutting Eefde
schutting IJzendijke
schutting Enkhuizen
schutting Egmond aan Zee
schutting Krimpen aan de Lek