Schutting Uddel

Op zoek naar een hout beton schutting Uddel? Prins schuttingen kan uw schuttingen Uddel leveren of monteren de nieuwe schutting Uddel deskundig en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Uddel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uddel

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Uddel foutloos monteren. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Uddel.

Tuinschermen Uddel

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Uddel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Uddel: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Uddel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Uddel is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Uddel. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Uddel eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Uddel zetten:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Uddel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Uddel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Uddel nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Uddel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Uddel

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude-Tonge
schutting Langeraar
schutting Oostvoorne
schutting Vinkeveen
schutting Egmond aan Zee
schutting Aalden
schutting Halfweg
schutting Hollandscheveld
schutting Alkmaar
schutting Helmond
schutting Mijdrecht
schutting Lage Zwaluwe