Schutting Uddel

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Uddel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Uddel

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Uddel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Uddel is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Uddel.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Uddel.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Uddel

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hulsberg
schutting Onstwedde
schutting Breda
schutting Marknesse
schutting Almere-Stad
schutting Megen
schutting Ospel
schutting Gorssel
schutting Hulsberg
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Oostburg
schutting Gerwen