Schutting Vaalbeek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Vaalbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Vaalbeek. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vaalbeek

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers die niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Vaalbeek. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Vaalbeek gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Vaalbeek bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vaalbeek.

Tuin schermen Vaalbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vaalbeek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Vaalbeek die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Vaalbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Vaalbeek is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al snel een tuinschutting Vaalbeek die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Vaalbeek eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Vaalbeek zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Vaalbeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Vaalbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Vaalbeek is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Vaalbeek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vroomshoop
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Haaften
schutting Elspeet
schutting Clinge
schutting Wijk en Aalburg
schutting Reuver
schutting Doornenburg
schutting Ommen
schutting Rozenburg
schutting Lemmer
schutting IJsselmuiden