Schutting Vaalbeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Vaalbeek? Wij zijn de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Vaalbeek. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

Schutting Vaalbeek

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Vaalbeek zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Vaalbeek. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Vaalbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Vaalbeek is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Vaalbeek? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Vaalbeek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Vaalbeek.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Vaalbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Willemstad
schutting Soesterberg
schutting Rijssen
schutting Linne
schutting Heusden
schutting Tollebeek
schutting Vierlingsbeek
schutting Reeuwijk
schutting Sint Philipsland
schutting Venhuizen
schutting Grave
schutting Nieuwveen