Schutting Vaalbeek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Vaalbeek? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Vaalbeek. Het monteren van een een schutting Vaalbeek kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vaalbeek

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Vaalbeek. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Vaalbeek gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Vaalbeek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Vaalbeek. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Vaalbeek.

Tuinschermen Vaalbeek

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Vaalbeek

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Vaalbeek: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Vaalbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Vaalbeek is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Vaalbeek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Vaalbeek voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Vaalbeek.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Vaalbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Vaalbeek

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Vaalbeek is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Vaalbeek

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hansweert
schutting Zuidhorn
schutting Grubbenvorst
schutting Wouw
schutting Bilthoven
schutting Borne
schutting Angerlo
schutting IJburg
schutting Aalburg
schutting Andijk
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Waalre