Schutting Stokrooie

Rond aan het kijken voor een beton schutting Stokrooie? Prins schuttingen kan de schutting Stokrooie op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Stokrooie vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een een schutting Stokrooie kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stokrooie

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Stokrooie, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Stokrooie gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Stokrooie bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Stokrooie.

Tuin schermen Stokrooie

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Stokrooie

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Stokrooie uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Stokrooie.

Een tuinafscheiding plaatsen Stokrooie hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Stokrooie is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Stokrooie zal aantreffen voor uw woning in Stokrooie. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Stokrooie? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Stokrooie. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Stokrooie.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Stokrooie gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Stokrooie

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Stokrooie niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Stokrooie heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Stokrooie

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westzaan
schutting Winschoten
schutting Menaldum
schutting Maartensdijk
schutting Boekel
schutting Woudrichem
schutting Bocholtz
schutting Elspeet
schutting Mijdrecht
schutting Helmond
schutting Nederhorst
schutting Putten