Schutting Stokrooie

Op zoek naar een luxe schutting Stokrooie? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Stokrooie. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stokrooie

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Stokrooie correct plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Stokrooie bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Stokrooie.

Tuin schermen Stokrooie

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Stokrooie

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Stokrooie: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Stokrooie.

Een tuinafscheiding plaatsen Stokrooie hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Stokrooie is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Stokrooie zal aantreffen voor uw woning in Stokrooie. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Stokrooie.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Stokrooie. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Stokrooie.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Stokrooie.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Stokrooie

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Stokrooie nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Stokrooie

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klimmen
schutting Sleeuwijk
schutting Nijeveen
schutting Musselkanaal
schutting Volendam
schutting Ter Aar
schutting Andel
schutting Nijkerkerveen
schutting Dirksland
schutting Assen
schutting Diepenveen
schutting Lierop