Schutting Duiven

Op zoek naar een luxe schutting Duiven? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Duiven. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Duiven

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Duiven correct monteren. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Duiven gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Duiven bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Duiven. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Duiven.

Tuin schermen Duiven

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Duiven

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Duiven die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Duiven.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Duiven is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Duiven. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Duiven? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Duiven plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Duiven van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Duiven

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting Duiven is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Duiven

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haarlem
schutting Haaksbergen
schutting Gronsveld
schutting Odijk
schutting Heech
schutting Vlagtwedde
schutting Nieuwveen
schutting Breskens
schutting Enter
schutting Menaldum
schutting Valkenburg
schutting Velserbroek