Schutting Duiven

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Duiven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Het plaatsen van een schutting bij u in Duiven kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de erfafscheiding correct plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Duiven

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Duiven.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Duiven is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Duiven. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Duiven? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Duiven.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Duiven

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Stramproy
schutting Ridderkerk
schutting Valkenburg
schutting Gorssel
schutting Oldemarkt
schutting Gramsbergen
schutting Nederhorst
schutting Wervershoof
schutting Asten
schutting Musselkanaal
schutting Haelen
schutting Waarland