Schutting Waanrode

Op zoek naar een nieuwe schutting Waanrode? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Waanrode. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waanrode

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het installeren van schutting Waanrode. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Waanrode erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Waanrode bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Waanrode. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Waanrode.

Tuinschermen Waanrode

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waanrode

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Waanrode die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Waanrode.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Waanrode is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Waanrode zult vinden voor uw woning in Waanrode. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we Waanrode eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Waanrode. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting Waanrode bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Waanrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Waanrode

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Waanrode. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Waanrode

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Steenwijk
schutting Aarle-Rixtel
schutting Vaassen
schutting Losser
schutting Harderwijk
schutting Zierikzee
schutting Nederhorst
schutting Menaldum
schutting Lelystad
schutting Kortenhoef