Schutting Waanrode

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Waanrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting Waanrode. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waanrode

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Waanrode, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Waanrode erg gewild, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Waanrode. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Waanrode.

Tuinschermen Waanrode

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waanrode

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Waanrode uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Waanrode.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Waanrode is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Waanrode die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Waanrode.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Waanrode. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Waanrode.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Waanrode van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Waanrode

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Waanrode niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poort Waanrode

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Grootegast
schutting Philippine
schutting Diepenheim
schutting Aalburg
schutting Philippine
schutting Groesbeek
schutting Assendelft
schutting Hoogkerk
schutting Eibergen
schutting Sluis
schutting Westkapelle
schutting Oude-Tonge