Schutting Vianen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Vianen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen bouwen kunnen de schutting foutloos monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Vianen

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Vianen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Vianen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres bij u in Vianen? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Vianen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Vianen zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Vianen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Moerkapelle
schutting Heerjansdam
schutting Lochem
schutting Amersfoort
schutting Nieuwegein
schutting Denekamp
schutting Weerselo
schutting Made
schutting Vaassen
schutting Veen
schutting Roermond
schutting Avenhorn