Schutting Terneuzen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Terneuzen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Terneuzen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Terneuzen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Terneuzen bent u zeker van een perfect resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Terneuzen vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Terneuzen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Terneuzen.

Tuin schermen Terneuzen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Terneuzen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Terneuzen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Terneuzen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Terneuzen die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie adres Terneuzen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Terneuzen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Terneuzen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Terneuzen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Terneuzen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Terneuzen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Terneuzen

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kampen
schutting Nibbixwoud
schutting Erica
schutting Dirksland
schutting Hoogvliet
schutting Hoevelaken
schutting Annen
schutting Ulft
schutting Sliedrecht
schutting Goudswaard
schutting Joure
schutting Haastrecht