Schutting Terneuzen

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Terneuzen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting correct plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Terneuzen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Terneuzen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Terneuzen is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Terneuzen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Terneuzen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Terneuzen. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Terneuzen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dongen
schutting Sint Odiliënberg
schutting Oostzaan
schutting Langeraar
schutting Giessenburg
schutting Wagenberg
schutting Renswoude
schutting Bergeijk
schutting Haaften
schutting Zwolle
schutting Bakkeveen
schutting Wamel