Schutting Zoutleeuw

Op het net aan het kijken voor een nieuwe schutting Zoutleeuw? Wij kunnen uw schuttingen Zoutleeuw leveren of installeren uw nieuwe schutting Zoutleeuw vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zoutleeuw

We werken enkel met bedreven personeel welke niets anders verrichten dan het bouwen van schutting Zoutleeuw. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Zoutleeuw bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Zoutleeuw. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Zoutleeuw.

Tuin schermen Zoutleeuw

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Zoutleeuw

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zoutleeuw uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Zoutleeuw.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zoutleeuw is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Zoutleeuw. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Zoutleeuw eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Zoutleeuw. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Zoutleeuw zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Zoutleeuw.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zoutleeuw

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Zoutleeuw niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zoutleeuw heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zoutleeuw

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Etten-Leur
schutting Maurik
schutting Nieuw-Vennep
schutting Budel
schutting Gennep
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Heiloo
schutting Krabbendijke
schutting Vierlingsbeek
schutting Giessen
schutting Boskoop
schutting Enkhuizen