Schutting Zeewolde

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Zeewolde? Prins schuttingen kan de schuttingen Zeewolde bezorgen of installeren de nieuwe schutting Zeewolde deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeewolde

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Zeewolde bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Zeewolde vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Zeewolde zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Zeewolde. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zeewolde.

Tuinschermen Zeewolde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Zeewolde

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Zeewolde die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Zeewolde.

Een tuinafscheiding kopen Zeewolde hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Zeewolde is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Zeewolde die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zeewolde? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Zeewolde. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zeewolde van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Zeewolde

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Zeewolde. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Zeewolde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zeewolde

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Liessel
schutting Oldebroek
schutting Baarle-Nassau
schutting Zeist
schutting Sevenum
schutting Berlikum
schutting Tiel
schutting Egmond-Binnen
schutting Berghem
schutting Nuenen
schutting Uithoorn