Schutting Zeewolde

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Zeewolde? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. Het monteren van een schutting bij u in Zeewolde kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Zeewolde

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zeewolde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Zeewolde is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Zeewolde. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Zeewolde voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Zeewolde. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Zeewolde.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zeewolde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Grubbenvorst
schutting Hoorn
schutting Ruinen
schutting Vlagtwedde
schutting Haps
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Havelte
schutting Willemstad
schutting Angerlo
schutting Oudehaske
schutting Nijkerkerveen
schutting Hoogvliet