Schutting Gelrode

Rond aan het kijken voor een beton schutting Gelrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Gelrode. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gelrode

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Gelrode foutloos zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Gelrode zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Gelrode.

Tuin schermen Gelrode

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Gelrode

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gelrode: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Gelrode.

Een tuinafscheiding plaatsen Gelrode hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gelrode is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Gelrode zal tegenkomen voor uw woning in Gelrode. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Gelrode eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Gelrode. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Gelrode plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Gelrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Gelrode

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Gelrode. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Gelrode heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gelrode

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weerselo
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Loosdrecht
schutting Wolfheze
schutting Veghel
schutting Zuidwolde
schutting Brakel
schutting Zeeland
schutting Rucphen
schutting Eefde
schutting Bladel
schutting Aarle-Rixtel