Schutting Gelrode

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Gelrode? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Gelrode. Het zetten van een schuttingen Gelrode kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gelrode

We werken enkel met ervaren medewerkers die niets anders doen dan het zetten van schutting Gelrode. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Gelrode vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Gelrode zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Gelrode.

Tuin schermen Gelrode

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Gelrode

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Gelrode.

Een schutting plaatsen Gelrode hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gelrode is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Gelrode. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Gelrode eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Gelrode zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Gelrode van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Gelrode

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Gelrode is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Gelrode

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Broek in Waterland
schutting Werkhoven
schutting Kudelstaart
schutting Megen
schutting Hellevoetsluis
schutting Ederveen
schutting Horst
schutting Poortugaal
schutting Opmeer
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Terheijden
schutting Bilthoven