Schutting Koersel

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Koersel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Koersel. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koersel

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Koersel bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Koersel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Koersel. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Koersel.

Tuinschermen Koersel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Koersel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Koersel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Koersel.

Een tuinafscheiding plaatsen Koersel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Koersel is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Koersel die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Koersel? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Koersel.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Koersel.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Koersel

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Koersel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Koersel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Koersel

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bakel
schutting Reuver
schutting Montfort
schutting Bakkeveen
schutting Groningen
schutting Broek in Waterland
schutting Nieuw-Vennep
schutting Sittard
schutting Liessel
schutting Akersloot
schutting Sas van Gent
schutting Oldenzaal