Schutting Harskamp

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Harskamp? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Harskamp

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Harskamp.

Een erfafscheiding kopen in Harskamp hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Harskamp is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij bij u in Harskamp eerder een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Harskamp plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Harskamp

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heino
schutting Sleeuwijk
schutting Gendt
schutting Franeker
schutting Haalderen
schutting Spakenburg
schutting Raamsdonksveer
schutting Arkel
schutting Geleen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Monster
schutting Alblasserdam