Schutting Harskamp

Op zoek naar een nieuwe schutting Harskamp? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Harskamp. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harskamp

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Harskamp foutloos monteren. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Harskamp erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Harskamp zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Harskamp.

Tuinschermen Harskamp

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Harskamp

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Harskamp.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Harskamp is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Harskamp die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Harskamp.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Harskamp.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Harskamp van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Harskamp

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Harskamp is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Harskamp

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schimmert
schutting Hengelo
schutting Haaksbergen
schutting Made
schutting Odijk
schutting Oud Gastel
schutting Barendrecht
schutting IJsselmuiden
schutting Werkhoven
schutting Annen
schutting Soest
schutting Urk