Schutting Zuidland

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Zuidland? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren personeel welke niks anders doen dan het zetten van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Zuidland

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Zuidland.

Een schutting kopen in Zuidland hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zuidland is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Zuidland. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Zuidland eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Zuidland. Dat was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Zuidland.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zuidland

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Haastrecht
schutting Waalwijk
schutting Milheeze
schutting Haaksbergen
schutting Goedereede
schutting Meerssen
schutting Arkel
schutting Leiden
schutting Utrecht
schutting Voorthuizen
schutting Kamperland
schutting Erica