Schutting Zuidland

Op zoek naar een nieuwe schutting Zuidland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Zuidland. Het zetten van een schuttingen Zuidland kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidland

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Zuidland. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Zuidland.

Tuinschermen Zuidland

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Zuidland

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zuidland uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zuidland: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Zuidland.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zuidland is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Zuidland die bij u past. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Zuidland voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Zuidland. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Zuidland. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Zuidland van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Zuidland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Zuidland nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zuidland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zuidland

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herpen
schutting Kudelstaart
schutting Franeker
schutting Bedum
schutting Posterholt
schutting Schipluiden
schutting Koewacht
schutting Geffen
schutting Wolfheze
schutting Berkel-Enschot
schutting Beuningen
schutting Loosdrecht