Schutting Zuidland

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Zuidland? Wij kunnen uw schutting Zuidland bezorgen of plaatsen de nieuwe schutting Zuidland vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidland

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Zuidland bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Zuidland vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zuidland.

Tuin schermen Zuidland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Zuidland

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Zuidland uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Zuidland die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zuidland.

Een tuinafscheiding plaatsen Zuidland hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zuidland is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Zuidland die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Zuidland.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Zuidland plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton Schutting Zuidland gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zuidland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Zuidland nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Zuidland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Zuidland

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Stein
schutting Voorhout
schutting Bleiswijk
schutting Waarland
schutting Huijbergen
schutting Numansdorp
schutting Dreumel
schutting Loenen
schutting Eijsden
schutting Druten
schutting Vinkeveen
schutting Heech