Schutting Zierikzee

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Zierikzee? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Zierikzee. Het bouwen van een schuttingen Zierikzee kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zierikzee

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Zierikzee correct zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Zierikzee gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Zierikzee bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zierikzee.

Tuinschermen Zierikzee

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Zierikzee

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Zierikzee: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zierikzee.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zierikzee is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Zierikzee zult vinden voor uw woning in Zierikzee. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Zierikzee.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Zierikzee. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Zierikzee.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Zierikzee

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Zierikzee niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Zierikzee

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bussum
schutting Heukelum
schutting Wanroij
schutting Leek
schutting Maurik
schutting Elst
schutting Waspik
schutting Woudrichem
schutting Schinnen
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Arcen
schutting Goes