Schutting Zierikzee

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting in Zierikzee? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Zierikzee kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Zierikzee

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zierikzee.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zierikzee is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Zierikzee. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Zierikzee.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Zierikzee. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Zierikzee.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Zierikzee

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heeswijk-Dinther
schutting Vlijmen
schutting Mill
schutting Vogelwaarde
schutting Meijel
schutting Echt
schutting Etten-Leur
schutting Nieuwleusen
schutting Nuland
schutting Rolde
schutting Hilvarenbeek
schutting Leunen