Schutting Zierikzee

Op zoek naar een luxe schutting Zierikzee? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van uw schutting Zierikzee. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zierikzee

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Zierikzee correct monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Zierikzee vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Zierikzee.

Tuinschermen Zierikzee

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zierikzee

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zierikzee uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zierikzee: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zierikzee.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zierikzee is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Zierikzee zult aantreffen voor uw woning in Zierikzee. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Zierikzee? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Zierikzee.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Zierikzee gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zierikzee

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Zierikzee niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zierikzee

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Velserbroek
schutting Hoorn
schutting Nuenen
schutting Noordwijkerhout
schutting Blaricum
schutting Driemond
schutting Son
schutting Udenhout
schutting Rijsoord
schutting Rijsbergen
schutting Middelburg
schutting Zwartewaal