Schutting Wognum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wognum? Prins schuttingen kan de schutting Wognum op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Wognum vakkundig en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Wognum kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wognum

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Wognum, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Wognum zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor tuinafscheidingen Wognum. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wognum.

Tuinschermen Wognum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wognum

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wognum: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Wognum.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wognum is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Wognum. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Wognum? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Wognum. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Wognum van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wognum

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Wognum is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Wognum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wognum

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Utrecht
schutting Maasbree
schutting Didam
schutting Schoonhoven
schutting Renswoude
schutting Emmer-Compascuum
schutting Smilde
schutting Lieshout
schutting Haps
schutting Ammerstol
schutting Blijham
schutting Heythuysen