Schutting Wognum

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Wognum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Wognum

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wognum.

Een erfafscheiding plaatsen in Wognum hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Wognum is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Wognum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Wognum voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Wognum zetten:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wognum

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lage Zwaluwe
schutting Middelstum
schutting Beek
schutting Harlingen
schutting Haalderen
schutting Wagenborgen
schutting Monnickendam
schutting Haelen
schutting Hengelo
schutting Hoevelaken
schutting Veghel
schutting Limbricht