Schutting Wognum

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Wognum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Wognum. Het monteren van een schuttingen Wognum kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wognum

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Wognum bent u verzekerd van een correct eindproduct met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Wognum erg populair, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wognum.

Tuinschermen Wognum

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wognum

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wognum.

Een schutting kopen Wognum hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wognum is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Wognum die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben we Wognum voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Wognum. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Wognum. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wognum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wognum

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Wognum niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wognum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wognum

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enkhuizen
schutting Son
schutting Kwintsheul
schutting Rhenen
schutting Amerongen
schutting Rucphen
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Schinnen
schutting Schijndel
schutting Riethoven
schutting Kessel
schutting Nagele