Schutting Oeffelt

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Oeffelt? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Oeffelt. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oeffelt

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Oeffelt bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Oeffelt gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oeffelt.

Tuinschermen Oeffelt

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oeffelt

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Oeffelt die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Oeffelt.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Oeffelt is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Oeffelt. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Oeffelt? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Oeffelt. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Oeffelt bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Oeffelt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Oeffelt

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Oeffelt niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oeffelt

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gouda
schutting Eelde
schutting Andijk
schutting Vuren
schutting Overasselt
schutting Spaubeek
schutting Zuidland
schutting Hoogkarspel
schutting Linne
schutting Tricht
schutting Gramsbergen
schutting Maasland