Schutting Oeffelt

Rond aan het kijken voor een beton schutting Oeffelt? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Oeffelt. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van tuinafscheidingen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Oeffelt

Een houten schutting gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Oeffelt.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Oeffelt is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zal vinden Oeffelt. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Oeffelt.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Oeffelt.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Oeffelt

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Blerick
schutting Teteringen
schutting Hoogwoud
schutting Bergschenhoek
schutting Witmarsum
schutting Best
schutting Oenkerk
schutting Wognum
schutting Noordwijkerhout
schutting Almere-Haven
schutting Roelofsarendsveen
schutting Smilde