Schutting Oeffelt

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Oeffelt? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting perfect zetten. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Oeffelt

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Oeffelt.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin in Oeffelt is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie adres bij u in Oeffelt? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Oeffelt. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Oeffelt bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Oeffelt

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Enter
schutting Lisserbroek
schutting Dommelen
schutting Broek in Waterland
schutting Volendam
schutting Steenderen
schutting Ammerstol
schutting Afferden
schutting Maasbree
schutting Niekerk
schutting Doetinchem
schutting Oeffelt