Schutting Kattenbos

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Kattenbos? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Kattenbos. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kattenbos

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Kattenbos bent u verzekerd van een goed resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Kattenbos vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Kattenbos. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Kattenbos.

Tuinschermen Kattenbos

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Kattenbos

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Kattenbos: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Kattenbos.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Kattenbos is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Kattenbos. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Misschien hebben wij Kattenbos voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Kattenbos bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Kattenbos gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kattenbos

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Kattenbos nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Kattenbos

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Annen
schutting Lierop
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Spaarndam
schutting Woudrichem
schutting Eemnes
schutting Handel
schutting Gorssel
schutting Egmond-Binnen
schutting Akersloot
schutting Sint Annaland
schutting Merum