Schutting Kattenbos

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kattenbos? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Kattenbos. Het zetten van een een schutting Kattenbos kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kattenbos

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Kattenbos foutloos plaatsen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schutting Kattenbos gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Kattenbos.

Tuinschermen Kattenbos

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kattenbos

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kattenbos: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Kattenbos.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kattenbos is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Kattenbos. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Kattenbos.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Kattenbos. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Kattenbos gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kattenbos

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Kattenbos. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Kattenbos heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Kattenbos

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Julianadorp
schutting Langenboom
schutting Thorn
schutting Dwingeloo
schutting Odiliapeel
schutting Sevenum
schutting Dalfsen
schutting Surhuisterveen
schutting Leerdam
schutting Vianen
schutting Groningen
schutting Nagele