Schutting Neerlinter

Op zoek naar een hout beton schutting Neerlinter? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Neerlinter. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerlinter

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Neerlinter bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Neerlinter bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Neerlinter.

Tuinschermen Neerlinter

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Neerlinter

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Neerlinter uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Neerlinter: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Neerlinter.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Neerlinter is hedendaags erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Neerlinter. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Neerlinter voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Neerlinter. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Neerlinter. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Neerlinter gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Neerlinter

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Neerlinter is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Neerlinter

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harderwijk
schutting Groenlo
schutting Borne
schutting Gasselternijveen
schutting Zeeland
schutting Breezand
schutting Vinkeveen
schutting Geervliet
schutting Winterswijk
schutting Wijlre
schutting Cadier en Keer
schutting Broek in Waterland