Schutting Neerlinter

Op zoek naar een luxe schutting Neerlinter? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Neerlinter. Het bouwen van een een schutting Neerlinter kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Neerlinter

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Neerlinter. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Neerlinter vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Neerlinter. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Neerlinter.

Tuin schermen Neerlinter

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Neerlinter

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Neerlinter die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Neerlinter.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Neerlinter is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Neerlinter zult vinden voor uw woning in Neerlinter. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Neerlinter? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Neerlinter.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Neerlinter gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Neerlinter

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Neerlinter. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Neerlinter

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulst
schutting Bolsward
schutting Wijchen
schutting Beek en Donk
schutting Woubrugge
schutting Klundert
schutting Montfort
schutting Ospel
schutting Streefkerk
schutting Sevenum
schutting Mill
schutting Vogelenzang