Schutting ‘s-Gravenvoeren

Rond aan het kijken voor een moderne schutting ‘s-Gravenvoeren? Wij kunnen uw schutting ‘s-Gravenvoeren leveren of monteren uw nieuwe schutting ‘s-Gravenvoeren vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenvoeren

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen ‘s-Gravenvoeren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen ‘s-Gravenvoeren vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen ‘s-Gravenvoeren bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen ‘s-Gravenvoeren.

Tuinschermen ‘s-Gravenvoeren

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen ‘s-Gravenvoeren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting ‘s-Gravenvoeren uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting ‘s-Gravenvoeren die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen ‘s-Gravenvoeren.

Een tuinafscheiding kopen ‘s-Gravenvoeren hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin ‘s-Gravenvoeren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting ‘s-Gravenvoeren die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben wij ‘s-Gravenvoeren voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen ‘s-Gravenvoeren. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting ‘s-Gravenvoeren bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting ‘s-Gravenvoeren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting ‘s-Gravenvoeren

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting ‘s-Gravenvoeren is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur ‘s-Gravenvoeren

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breezand
schutting Mierlo
schutting Meerkerk
schutting Well
schutting Haarlem
schutting Neede
schutting Gemert
schutting Wognum
schutting Leuth
schutting Sint Jansteen
schutting Lisserbroek
schutting Barneveld