Schutting ‘s-Gravenvoeren

Rond aan het kijken voor een moderne schutting ‘s-Gravenvoeren? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting ‘s-Gravenvoeren. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenvoeren

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen ‘s-Gravenvoeren correct monteren. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting ‘s-Gravenvoeren zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen ‘s-Gravenvoeren.

Tuin schermen ‘s-Gravenvoeren

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen ‘s-Gravenvoeren

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting ‘s-Gravenvoeren: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting ‘s-Gravenvoeren die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen ‘s-Gravenvoeren.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin ‘s-Gravenvoeren is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting ‘s-Gravenvoeren die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres ‘s-Gravenvoeren.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten ‘s-Gravenvoeren. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting ‘s-Gravenvoeren.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting ‘s-Gravenvoeren

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting ‘s-Gravenvoeren is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur ‘s-Gravenvoeren

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bathmen
schutting ‘t Harde
schutting Doetinchem
schutting Hulsberg
schutting Nieuwveen
schutting Huister Heide
schutting Oud-Vossemeer
schutting Midwoud
schutting Kapelle
schutting Oude-Tonge
schutting Kollum
schutting Maarn