Schutting Loppersum

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Loppersum? Wij kunnen uw schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Loppersum kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Loppersum

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Loppersum.

Een schutting kopen in Loppersum hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Loppersum is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Loppersum.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Loppersum bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Loppersum

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kerkrade
schutting Linne
schutting Waalwijk
schutting Baarle-Hertog
schutting Oss
schutting Haaften
schutting Barneveld
schutting Hoek van Holland
schutting Venhuizen
schutting Stadskanaal
schutting Hoofddorp
schutting Boekelo