Schutting Loppersum

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Loppersum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Loppersum. Het monteren van een een schutting Loppersum kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loppersum

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Loppersum. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Loppersum gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Loppersum bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Loppersum.

Tuin schermen Loppersum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Loppersum

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Loppersum: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Loppersum.

Een schutting plaatsen Loppersum hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Loppersum is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Loppersum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Loppersum.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Loppersum. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Loppersum. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Loppersum.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Loppersum

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Loppersum is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Loppersum

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Meerkerk
schutting Beilen
schutting Swalmen
schutting Angerlo
schutting Echt
schutting Lelystad
schutting Ooltgensplaat
schutting Linschoten
schutting Zuid-Beijerland
schutting Nijmegen
schutting Eindhoven