Schutting Loppersum

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Loppersum? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Loppersum. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Loppersum

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het zetten van schutting Loppersum. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Loppersum gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Loppersum zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Loppersum.

Tuin schermen Loppersum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Loppersum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Loppersum die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Loppersum.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Loppersum is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Loppersum zal aantreffen voor uw woning in Loppersum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Loppersum voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die we leveren Loppersum. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Loppersum gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Loppersum

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Loppersum. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Loppersum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gameren
schutting Heiloo
schutting Oud-Vossemeer
schutting Doornenburg
schutting Poortugaal
schutting Bemmel
schutting Achterveld
schutting Diepenheim
schutting Hengelo
schutting Maartensdijk
schutting Borgharen
schutting Putten