Schutting Born

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Born? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de houten schutting correct monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Born

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Born.

Een schutting plaatsen in Born hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Born is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Born. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Born? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Born bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Born

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting De Lier
schutting Baexem
schutting Herwijnen
schutting IJsselmuiden
schutting Ewijk
schutting Boskoop
schutting Driel
schutting Waspik
schutting Ter Apel
schutting Schijndel
schutting Erica
schutting Voorhout