Schutting Born

Op zoek naar een hout beton schutting Born? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Born. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Born

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Born. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

De houten schutting Born vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Born.

Tuin schermen Born

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Born

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Born die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Born.

Een schutting kopen Born hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Born is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Born. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Born? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Born. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Born plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Born.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Born

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Born. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Born

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ooltgensplaat
schutting Herwijnen
schutting Kwintsheul
schutting Goedereede
schutting Horn
schutting Appelscha
schutting Werkendam
schutting Menaldum
schutting Nieuwkuijk
schutting Maasbracht
schutting Leiden
schutting Leiden