Schutting Woerden

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Woerden? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Woerden kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke niets anders doen dan het bouwen van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Woerden

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Woerden.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Woerden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij bij u in Woerden eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Woerden.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Woerden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Michielsgestel
schutting Wanroij
schutting Venray
schutting Nijmegen
schutting Breugel
schutting Elburg
schutting Buitenpost
schutting Neer
schutting Hoorn
schutting Numansdorp
schutting Schipluiden
schutting Hedel