Schutting Woerden

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Woerden? Prins schuttingen kan de schuttingen Woerden bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Woerden vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Woerden

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen Woerden. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Woerden vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Woerden.

Tuin schermen Woerden

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Woerden

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Woerden.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Woerden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting Woerden die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben we Woerden voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Woerden. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Woerden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Woerden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Woerden

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Woerden. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Woerden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Woerden

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Montfoort
schutting Nijmegen
schutting Klaaswaal
schutting Sneek
schutting Nieuwerkerk
schutting Tweede Exloërmond
schutting Blaricum
schutting ’t Veld
schutting Bergeijk
schutting Voorthuizen
schutting Driel
schutting Den Bosch