Schutting Margraten

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Margraten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Margraten. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Margraten

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niets anders doen dan het installeren van schuttingen Margraten. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

De houten schutting Margraten gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Margraten bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Margraten.

Tuin schermen Margraten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Margraten

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Margraten: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Margraten.

Een tuinafscheiding plaatsen Margraten hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Margraten is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Margraten. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Margraten voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Margraten. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Margraten van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Margraten

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Margraten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Margraten

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJzendijke
schutting Loon op Zand
schutting Berg
schutting Luyksgestel
schutting Vlissingen
schutting Vorden
schutting Willemstad
schutting Meteren
schutting Wassenaar
schutting Hoek
schutting Stiphout
schutting Kruisland