Schutting Margraten

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Margraten? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Margraten kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Margraten

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Margraten.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Margraten is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij bij u in Margraten voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Margraten. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Margraten. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Margraten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Krabbendijke
schutting Wagenborgen
schutting Soest
schutting Schinveld
schutting Tegelen
schutting Dieren
schutting Groenlo
schutting Surhuisterveen
schutting Schipluiden
schutting Mijdrecht
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Nieuwe-Tonge