Schutting Margraten

Op zoek naar een moderne schutting Margraten? Wij kunnen de schutting Margraten leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Margraten deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een een schutting Margraten kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Margraten

We werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Margraten. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Margraten gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Margraten bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Margraten.

Tuin schermen Margraten

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Margraten

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Margraten: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Margraten die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Margraten.

Een schutting kopen Margraten hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Margraten is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Margraten zal tegenkomen voor uw woning in Margraten. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Margraten.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Margraten bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Margraten van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Margraten

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een betonschutting Margraten is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Margraten

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scherpenisse
schutting Groenlo
schutting Hardenberg
schutting Haarlem
schutting Son
schutting Oldemarkt
schutting Ridderkerk
schutting Barendrecht
schutting Meerlo
schutting Groenlo
schutting Leende
schutting Oudehaske