Schutting Deventer

Op zoek naar een moderne schutting Deventer? Wij kunnen de schuttingen Deventer bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Deventer deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Deventer

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Deventer correct monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Deventer.

Tuin schermen Deventer

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Deventer

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Deventer.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Deventer is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Deventer zal aantreffen voor uw woning in Deventer. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Deventer voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Deventer. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Deventer gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Deventer

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Deventer. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Deventer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Deventer

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Voorthuizen
schutting Grootebroek
schutting Drogeham
schutting Kampen
schutting Mijnsheerenland
schutting Steenbergen
schutting Oud-Heusden
schutting Haalderen
schutting Langenboom
schutting Krabbendijke
schutting Nijnsel
schutting Dussen