Schutting Deventer

Op internet aan het kijken voor een beton schutting in Deventer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen bouwen kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Deventer

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze categorie erfafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Deventer.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Deventer is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Deventer. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Deventer.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Erfafscheiding kopen Deventer. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Deventer bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Deventer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ens
schutting Luyksgestel
schutting Thorn
schutting Middelbeers
schutting Almelo
schutting Abbekerk
schutting Spijkenisse
schutting Berkel-Enschot
schutting Rijsenhout
schutting Kwintsheul
schutting De Zilk
schutting Leens