Schutting Zwanenburg

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Zwanenburg? Prins schuttingen kan de schutting Zwanenburg op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Zwanenburg deskundig en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Zwanenburg kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwanenburg

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het zetten van schutting Zwanenburg. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Zwanenburg erg gewild, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Zwanenburg bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Zwanenburg.

Tuin schermen Zwanenburg

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Zwanenburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zwanenburg: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Zwanenburg.

Een schutting kopen Zwanenburg hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Zwanenburg is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Zwanenburg zult tegenkomen voor uw woning in Zwanenburg. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Zwanenburg.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Zwanenburg.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Zwanenburg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zwanenburg

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Zwanenburg is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zwanenburg

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterland
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Hengelo
schutting Holwerd
schutting Nistelrode
schutting Arnemuiden
schutting Hattem
schutting Veendam
schutting Naaldwijk
schutting Edam
schutting Vlagtwedde
schutting Sneek