Schutting Zwanenburg

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Zwanenburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Zwanenburg. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwanenburg

We werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Zwanenburg. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Zwanenburg gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zwanenburg.

Tuin schermen Zwanenburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Zwanenburg

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Zwanenburg.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Zwanenburg is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Zwanenburg. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Zwanenburg.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Zwanenburg. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Zwanenburg zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Zwanenburg van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zwanenburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Zwanenburg is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Zwanenburg

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijnsel
schutting Riel
schutting Sas van Gent
schutting Ederveen
schutting Angerlo
schutting Puttershoek
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Uithuizen
schutting Roden
schutting Bleskensgraaf
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Houten