Schutting Zwanenburg

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Zwanenburg? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zwanenburg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zwanenburg.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zwanenburg is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Zwanenburg? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Zwanenburg.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zwanenburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Winkel
schutting Blerick
schutting Ochten
schutting Muiden
schutting Wijk en Aalburg
schutting Hengelo
schutting Hulsberg
schutting Enkhuizen
schutting Wouw
schutting Schaijk
schutting Zegge
schutting Werkendam