Schutting Ter-Apel

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Ter-Apel? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de erfafscheiding is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ter-Apel

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Ter-Apel.

Een schutting plaatsen in Ter-Apel hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Ter-Apel is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Ter-Apel? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Ter-Apel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Ter-Apel plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Ter-Apel

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Poortugaal
schutting Nieuwe Pekela
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Lexmond
schutting Sint Philipsland
schutting Ouddorp
schutting Denekamp
schutting Vorden
schutting Doetinchem
schutting Goor
schutting Linne
schutting Maurik